Meppel | Drenthe | DELTA | Glasvezel | MBO | HBO | Telecom | Commercieel | Data | Networking | Sales | Binnendienst | Processen | Klantcontact | Projecten | Drive | Systemen | Vaste Baan |

Over DELTA Fiber Nederland:
DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter o.a. de merken DELTA en Caiway. Zij zijn zeer actief op de glasvezelmarkt. Het gedreven en enthousiaste salesteam “Vraagbundeling” zet zich dagelijks, samen met Business Partners, in om buitengebieden te voorzien van glasvezel. De focus ligt hierbij op industrieterreinen, B2B dus!

DELTA Fiber Nederland is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland. Hun ambitie? Zo veel mogelijk mensen in Nederland voorzien van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie. Daarom breiden we ons supersnelle netwerk uit met glasvezel in gebieden waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. Bouw jij mee aan onze ambitie? Wij leveren over ons eigen netwerk (IP) Telefonie-, Internet, (regionale) Datacenter- en IP-VPN diensten.

Een hoop vaktermen, maar als het goed is lees je sowieso tussen de regels door: bij DELTA Fiber Nederland weten we precies wat we doen. We doen het al lang, zijn er expert in en trots op. We hebben daarom ook een goed beeld wie wij zijn, beschikken over een sterke identiteit. Deskundig, nuchter, betrouwbaar. Business Partners noemen ons persoonlijk en roemen de korte lijnen.

We hebben succes met onze aanpak en daarom zijn wij op zoek naar een fulltime, gedreven en zeer ervaren

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

bij voorkeur woonachtig binnen een straal van ca. 30 kilometer rondom Meppel.

Wie zoeken wij?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst (CMB) ben je de olie in onze Sales machine. Je onderhoudt, samen met onze Partner- en Accountmanagers, contact met bestaande én nieuwe Business Partners die deelnemen aan de Vraagbundeling. Je bent klantgericht, hebt een ondernemersmentaliteit, bent resultaatgericht, doortastend en anticipeert voortdurend op (markt)ontwikkelingen om samen met het team de doelstellingen te behalen.
Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en beschik je over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de zakelijke dienstverlening (bij voorkeur in ICT en telecom) is een pré, maar zeker geen vereiste. Beschik je reeds over kennis van ITIL? Ben je gewend om met een ticketsysteem te werken en heb je ervaring met CRM systemen en office pakketten? Dan ben je zo ongeveer onze ideale kandidaat.

Wat ga je doen?
De functie van CMB is een uitdagende en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor het actief ondersteunen van onze Partner- en  Accountmanagers. Daarnaast beheer je de relatie met je eigen portfolio Business Partners. Eigenlijk ben je accountmanager, directiesecretaresse, administratief medewerker én customer service in één.

Je helpt met het maken van offertes en voert telefonische adviesgesprekken met relaties. Je werkt nauw samen met een team van ca. 3 Commercieel Binnendienst Medewerkers en zo’n 14 Partner- en Accountmanagers. Samen ontzorgen jullie eindgebruikers, acquireer je telefonisch nieuwe klanten en Business Partners en draag je je steentje bij aan de organisatie van evenementen. Je ondersteunt bij marketing acties en beantwoordt vragen van potentiële nieuwe opdrachtgevers. De daadwerkelijke oplevering en de daarbij behorende administratie hoef je niet te doen. Daarvoor word je ondersteund door de afdeling Order Management.

Wat bieden wij?
Een leuke, uitdagende en verantwoordelijke baan met veel afwisseling en een unieke kans om je ervaring en kennis van commercie en telecom flink te vergroten. Daarnaast een omgeving met leuke en enthousiaste collega’s die allemaal hetzelfde doel nastreven.
Je krijgt de beschikking over een laptop en telefoon van de zaak. Ook het (deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen dus werken we vooral output gestuurd. Wij zijn een groeiende organisatie waar je je steentje aan kan bijdragen. Daarbij krijg je alle mogelijkheden om je binnen ons werkgebied verder te ontwikkelen.

De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen maar onze voorkeur gaat sterk uit naar een minimale beschikbaarheid van 32 uur. Uiteraard word je beloond met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? MOOI!

Click dan snel op de SOLLICITEER button en upload je CV. Heb je nog aanvullende vragen? Bel of mail dan met Mathieu van Strijp van StaffMember: 06-11046734 of Mathieu@StaffMember.nl

Stel je je vragen liever eerst via whatsapp? Klik dan op onderstaande button en stuur ons een bericht!