Werving

StaffMember werft medewerkers op hoger ervarings- of opleidingsniveau. Onder werving verstaan we alle acties die leiden tot het vinden van de juiste kandidaat. De hele werkwijze is erop gericht om zichtbaar te zijn in de markt. Dit doen we zowel online als offline.

Selectie

In de Dikke van Dale wordt selectie omschreven als: Uitkiezen (naar geschiktheid). StaffMember onderzoekt of een kandidaat de werkervaring en opleiding bezit die past bij de functie. Kandidaten worden beoordeeld op basis van het CV en een gesprek middels de STAR-methodiek.

Interim

Als organisatie wilt u natuurlijk naar potentiële nieuwe werknemers communiceren hoe het is om bij u te werken. Verstandig, want in de huidige arbeidsmarkt zijn zaken als werkklimaat, opleidingsmogelijkheden en werktijden minimaal zo belangrijk als het geboden salaris.

Vacatures

Wil je zien welke vacatures er op dit moment actueel zijn? Klik dan op een van onderstaande buttons en solliciteer eenvoudig door je CV in Word, PDF te uploaden of login met je LinkedIn profiel.

Contact

Klavermaten 65-9

7472 DD Goor

Telefoon: 06-11046734
Email: Info@StaffMember.nl

Bedankt voor het solliciteren!