Meewerkend Voorman Sportvelden

Meewerkend Voorman Sportvelden bij CSC Sport in Zeewolde

Ben jij iemand die van de buitenlucht houdt, gepassioneerd is over sport en graag anderen inspireert? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou bij CSC Sport! Wij zijn op zoek naar een Meewerkend Voorman Sportvelden die klaar is om de handen uit de mouwen te steken en het beste uit zijn team te halen.

Stel je eens voor: elke dag begin je met een frisse bries en een stralende zon terwijl je samen met jouw team aan de slag gaat om sportvelden te creëren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook perfect functioneren. Van het aanleggen van kunstgras tot natuurgras en atletiekbanen, jij staat aan het roer van het proces.

Maar er is meer dan alleen het fysieke werk. Als Meewerkend Voorman Sportvelden ben jij de spil tussen het team en de uitvoerder. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het opstellen van de planning tot het afroepen van materialen en het bijhouden van de administratie middels een praktische app. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor toezichthouders en andere betrokkenen en werk je nauw samen met de uitvoerder om ervoor te zorgen dat alles efficiënt verloopt.

Wat vragen we van jou?
Niet veel, behalve een sterke werkethiek, goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis enthousiasme. Of je nu al ervaring hebt in de sector of gewoon klaar bent om te leren, wij bieden training en ondersteuning om jou te helpen slagen.

Naast een uitstekend salaris vanaf €3.000,- bruto per maand, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reistijdregelingen en maaltijdvergoedingen. Je hoeft in deze functie niet of nauwelijks in de kost. Natuurlijk verstrekken we ook je persoonlijke werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en veilig uit te voeren.

Omdat je in de zomer vaak meer uren werkt dan in de winter gaan we uiterst flexibel om met verlofverzoeken in de winter. Hiervoor kun je bijvoorbeeld tijd voor tijd uren inzetten. Wil je in de dal maanden liever langere weekenden of langer aansluitend verlof? In overleg is bijna alles mogelijk.

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de sportfaciliteiten van de toekomst? Stuur dan snel je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via m.vanstrijp@tencategrass.com of neem contact op via WhatsApp op 06-11046734.

CSC Sport – Let the games begin!