Onderhoudsspecialist Kunstgrasvelden

CSC Onderhoud is op zoek naar

Onderhoudsspecialisten Kunstgrasvelden (M/V)

Wie zoeken wij?
We zoeken hiervoor bikkels die niet warm of koud worden van een regenbuitje of een beetje sneeuw. Tegelijkertijd zijn Onderhoudsspecialisten ook mensen die het heerlijk vinden om bij zomerse temperaturen in een T-shirtje in de buitenlucht te werken. Een écht buitenmens zijn is dus wel een voorwaarde.

Daarnaast:

 • … ben je vooral praktisch ingesteld en werk je graag met je handen,
 • … geniet je ervan om buiten te zijn,
 • … ben je voor je werk graag onderweg naar verschillende locaties,
 • … werk je graag zelfstandig of in kleine teams,
 • … plan je ook graag je werkzaamheden zelf in je eigen agenda,

Wat krijg je ervoor terug?
CSC Onderhoud is een kleine organisatie met de voordelen van een multinational. Bij deze mooie baan bieden we:

 • Fikse korting op kunstgras voor je eigen tuin 😉
 • Een goed salaris vanaf € 2.390,- bruto per maand bij een fulltimebaan
 • Overuren worden betaald of hiervoor kan vrije tijd worden opgenomen
 • Een prima pensioen
 • Een eigen service bus met aanhanger
 • Een hecht team
 • Regelmatig een leuke borrel of een feestje
 • De kans om te groeien in kennis, functie en salaris.

Oh ja, heb je nog geen (groot) rijbewijs maar wil je die wel graag halen? Dan gaan we je hierbij helpen!

Ben je enthousiast geraakt?
Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de sportfaciliteiten van de toekomst? Stuur dan snel je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via m.vanstrijp@tencategrass.com of neem contact op via WhatsApp op 06-11046734.

Meer info over de organisatie?
Heb je nog zin om verder te lezen? Dan lees je hieronder hoe ons werk er écht uitziet:

CSC Onderhoud is in Nederland dé organisatie op het gebied van kunstgras. Wij zijn specialisten op het gebied van onderhoud van kunstgras en natuurgras, sportvelden, tennisbanen en atletiekbanen. CSC Onderhoud is sinds 2017 onderdeel van de TenCate Grass Group.Door goed te luisteren naar de wensen van verenigingen en de eisen van gemeenten vinden we altijd de optimale oplossing.

CSC Onderhoud – Een hechte club
Sinds de oprichting van CSC Onderhoud in 2009 is een hechte club van medewerkers ontstaan. Met zo’n 10 collega’s zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van onderhoudsmethoden en -materieel. Vanuit onze locaties Zeewolde en Den Bosch houden wij contact met onze leveranciers, onze klanten én onze medewerkers. Die medewerkers werken allemaal zelfstandig of in tweetallen aan projecten die zich veelal “beneden de rivieren” bevinden. Je vertrekt dan ook (bijna) altijd vanuit huis naar je projecten.

Wat ga je precies doen?
Vaak vind je onze velden bij amateurverenigingen en gemeenten maar ook Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s), zoals PSV Eindhoven en Heracles Almelo behoren tot onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Met je eigen, volledig ingerichte service bus rijd je vanaf je thuisadres naar de sportaccommodatie ergens in het land. Je meldt je bij de je contactpersoon en samen inspecteren en controleren jullie het kunstgras. Na je gedegen inwerkperiode zie jij meteen of een veld er goed bij ligt of dat er onderhoud nodig is. In overleg met onze opdrachtgever bepaal je welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en zorg je ervoor dat het veld er weer picobello bij ligt als je vertrekt.

Het kan voorkomen dat je slechts een stukje ‘backing’ ofwel de bodem moet vastmaken, op het volgende project leg je misschien wel 150 vierkante meter nieuw kunstgras in omdat vandalen het hebben gesloopt. Is de ondergrond weggespoeld door hevige regenval? Dan zorg je er met behulp van onze onderhoudsmachines voor dat deze weer geschikt wordt gemaakt om het kunstgras terug te plaatsen. Het kan ook voorkomen dat je het sportveld borstelt en veegt met behulp van  een tractor met borsteldek erachter zodat het weer bespeelbaar is. Kortom, jij doet er alles aan om alle velden weer speelklaar te maken.

Ben je enthousiast geraakt?
Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de sportfaciliteiten van de toekomst? Stuur dan snel je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via m.vanstrijp@tencategrass.com of neem contact op via WhatsApp op 06-11046734