Door op deze vacature te “solliciteren” schrijf je je automatisch in bij Staffmember Werving & Selectie. Je gegevens zullen worden opgeslagen in ons CRM-systeem en alleen worden gebruikt om je te benaderen voor interessante vacatures.

We zullen nooit je CV, zonder jouw akkoord, doorsturen aan een van onze opdrachtgevers. Ook zullen we je gegevens nooit verstrekken aan derden om te gebruiken voor commerciële doeleinden. Zit er op dit moment geen interessante vacature voor je bij? Solliciteer dan hier zodat we je kunnen bereiken op het moment dat jouw droombaan zich voordoet.

Over ons Staffmember is een Werving & Selectiebureau dat zich specifiek richt op staffuncties binnen ondernemingen. We werven en selecteren ondersteunende medewerkers op hoger niveau voor onze klanten. Hierbij valt te denken aan: directiesecretaresses, marketing & communicatie medewerkers, verkoop binnendienst medewerkers en account managers, maar ook bedrijfsbureau- en, kwaliteitsmedewerkers of personeelsadviseurs. Oók, of misschien wel júist, de management lagen boven deze functies behoren tot onze doelgroep. Ons onderscheidend vermogen is onze professionele aanpak, onze handelingssnelheid én de helderheid in het maken van afspraken. We willen bekend staan als een betrouwbare organisatie, die recruitment als vak uitdraagt. Die zorgt dat afspraak écht afspraak is en dat eerlijkheid en integriteit uitstraalt. Niet in de laatste plaats is ons onderscheidend vermogen dat wij dit zowel naar opdrachtgever áls kandidaat bewijzen.

Liever via WhatsApp solliciteren? Click dan op de button en stuur ons een bericht! 

Sollicitatieformulier

    Bedankt voor het solliciteren!