Buitendienst Medewerker Sportvelden

Buitendienst Medewerker Sportvelden bij CSC Sport in Zeewolde

Zet jouw passie voor sport en je praktische kennis in voor een rol waar elke dag anders is! Bij ons ben je niet zomaar een vakman; je bent een specialist in het tot leven brengen van sportvelden. Je legt het perfecte kunstgrasveld aan en leert alle technische facetten die komen kijken bij de aanleg van een sportveld of je werkt mee aan de bouw van een atletiekaccommodatie. Je maakt deel uit van een team dat echte verandering teweegbrengt in onze gemeenschap.

 

Waar kom je terecht?
Bij CSC Sport zoeken we mensen die met plezier hun handen vuil maken. Als Buitendienst Medewerker Sportvelden ga je aan de slag in de buitenlucht, waar je helpt om sportvelden om te toveren tot perfecte speelplekken. Je specialiseert je in kunstgras en zorgt ervoor dat elk veld er tiptop uitziet. Elke dag is anders, vol met nieuwe dingen om te leren en te doen.

Wat ga je doen?
Je dag is gevuld met een verscheidenheid aan taken, van het bedienen van geavanceerde machines voor de aanleg van sportvelden tot het aanleggen van sportcomplexen die onze steden verfraaien. Je werkt samen met een toegewijd team om elk project van concept tot realisatie op te leveren. Je doet dit alles met oog voor veiligheid en de zorg voor een opgeruimde werkplek.

Wat wij zoeken:
Wij zoeken mensen die geen problemen hebben met afwisselende werktijden, vooral in de zomer.  Teamspelers met een praktische instelling en goede sociale vaardigheden. Heb je al enige ervaring in bijvoorbeeld de grond-, weg- en waterbouw of infra? Dan heb je een streepje voor. Heb je geen ervaring maar wel de bereidheid om te leren? Dan leiden we je graag op. Oók wanneer daar een opleiding voor nodig is.

Wat wij bieden:
Naast een uitstekend salaris vanaf €2.390,-  bruto per maand, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reistijdregelingen en maaltijdvergoedingen. Je hoeft in deze functie niet of nauwelijks in de kost. Natuurlijk verstrekken we ook je persoonlijke werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en veilig uit te voeren.

Omdat je in de zomer vaak meer uren werkt dan in de winter gaan we uiterst flexibel om met verlofverzoeken in de winter. Hiervoor kun je bijvoorbeeld tijd voor tijd uren inzetten. Wil je in de dal maanden liever langere weekenden of langer aansluitend verlof? In overleg is bijna alles mogelijk.

Je krijgt ook de kans om je te specialiseren en door te groeien binnen ons bedrijf. Zo kun je doorgroeien naar Vakman GWW of Meewerkend Voorman Sportvelden. Uiteraard drinken we op vrijdag ook graag een afsluitend biertje en vieren we regelmatig onze successen.

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via m.vanstrijp@tencategrass.com. Heb je nog vragen? Dan kun je hem bereiken op 06-11046734.  Liever eerst whatsappen? Geen probleem!

N.b.: CSC Sport gelooft in een kleurrijke mix van talent en verwelkomt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten.

CSC Sport – Let the games begin!