Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland en onderdeel van Signature Foods. Hieronder vallen ook de bedrijven HEKS’NKAAS® in Oldenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep en Topking® in Schiedam.

Door de overname van het Duitse merk Homann groeit de Signature Foods organisatie zeer snel. Dat betekent vanzelfsprekend ook dat we meer capaciteit nodig hebben op onze Technische Dienst in Losser.

Wat krijg jij?

Als storings- en onderhoudsmonteur zal je werkzaam zijn bij de Technische Dienst in een 4-ploegendienst, die bestaat uit één week middagdienst, één week ochtenddienst, één week nachtdienst, gevolgd door een week dagdienst. In de weekenden wordt doorgaans niet gewerkt. Wel draai je ca. eens per 8 weken een consignatiedienst.

Jouw taak is het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur, zodanig dat de storingstijd tot een minimum beperkt blijft. Wanneer er storingen zijn dan los jij deze op en kom je met ideeën om herhalingen te voorkomen

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

  • Storingen lokaliseren aan elektronische, pneumatische en hydraulische installaties en oplossen
  • Uitvoeren en/of begeleiden van projecten en/of onderhoudswerkzaamheden aan productiemachines, het gebouw zelf én de gebouw gebonden installaties,
  • Uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden,
  • Het afstellen van machines, apparatuur en installaties,
  • Het optimaliseren van de lopende processen,

Wat vragen wij van je?

Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek of Mechatronica? Ben je resultaatgericht, kun je goed samenwerken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Vind je het geen probleem om in ploegendiensten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré maar geen must.

Verder vragen wij:

  • Bereidheid om verder te leren
  • Gezonde dosis ambitie
  • Flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Duitse en/of Engelse taal

Wat bieden we je?

Johma biedt een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarbij zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden volledig in overeenstemming zijn met het functieniveau.

 

Zo kun je solliciteren

Durf jij het aan op deze functie bij Johma te solliciteren, dan kun je je motivatie met CV mailen naar: Mathieu.vanStrijp@SignatureFoods.com. Heb je nog vragen? Bel of app dan naar: 06-11046734

Bedankt voor het solliciteren!